POGGYÁSZ- ÉS CSOMAGINFORMÁCIÓK:

Kérjük fokozottan figyeljenek oda a feladott, illetve a kézipoggyászra vonatkozó maximális méret és súlykorlátozásokra. Túlsúlyos vagy túlméretes csomag felárát az Utasnak a helyszínen kell megfizetni, ezzel kapcsolatos panaszt irodánk nem tud elfogadni. Amennyiben speciális csomagot szeretne feladni, kérjük, már a foglalásnál jelezze; amennyiben a légitársaság vállalja ezek szállítását, a felárat az Utasnak kell megfizetni. Ezen csomagok szállítása során keletkezett károkért irodánk nem vállal felelősséget. Amennyiben a csomag sérül, elveszik vagy késik, kérjük, hogy minden esetben vetessenek fel jegyzőkönyvet a tranzitban található „lost and found” irodában és haladéktalanul vegyék fel a kapcsolatot a légitársasággal, illetve a biztosítóval. A poggyászkárokért minden esetben a légitársaságot terheli a felelősség. Amennyiben a transzfer- vagy buszút alatt sérül meg csomagja, arról a buszvezetővel haladéktalanul vetessen fel jegyzőkönyvet. Az Ön kártalanítása, a sérült poggyász cseréje a buszt üzemeltető társaság felelőssége.

  • Ryanair

a repülőjegy ára tartalmaz fejenként 1 db kis méretű kézipoggyászt: max 40x20x25x cm.
Külön választható felár ellenében és szabad helyek függvényében: feladandó poggyász 10 kg/db max 55x40x20 cm, feladandó poggyász 20 kg/db, elsőbbségi beszállás, mely a következőt tartalmazza: személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max. 10 kg-os 55x40x20 cm) garantáltan az utastérben szállítható.

  • Wizzair

a repülőjegy ára tartalmaz fejenként 1 db kézipoggyászt (laptoptáska, női táska vagy kis hátizsák max 40x30x20x cm.
Külön választható felár ellenében és szabad helyek függvényében: feladandó poggyász 10 kg/db, feladandó poggyász 20 kg/db, elsőbbségi beszállás, mely a következőt tartalmazza: személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max. 10 kg-os 55x40x23 cm) garantáltan az utastérben szállítható.

  • Easyjet

a repülőjegy ára tartalmaz fejenként 1 db kisméretű kézipoggyászt max 45x36x20 cm.
Külön választható felár ellenében és szabad helyek függvényében:
Utas által választott Up Front/ Extra Legroom ülőhely: 2-6. sorban/ nagyobb lábterű ülőhely + elsőbbségi beszállás, a kis méretű kézipoggyászon kívül vihető fejenként még 1 db nagy méretű kézipoggyász max 56x45x25 cm.
Feladandó poggyász 10 kg/db, feladandó poggyász 23 kg/db.

REPÜLŐJÁRATOK:

Az aktuális menetrend minden esetben az ajánlat leírásában honlapunkon megtalálható. A légitársaság, illetve irodánk is fenntartja magának a jogot a menetrend, az útvonal megváltoztatására, esetenként a légitársaság cseréjére is sor kerülhet. Különböző okok (rossz időjárási körülmények, sztrájk) miatt késések előfordulhatnak, ez irodánk hatáskörén kívül álló esemény. A késés vagy menetrendváltozás miatt felmerülő esetleges többletköltségekért, a célországban elmulasztott szolgáltatásokért és egyéb károkért irodánk nem felel. Kérjük Utasainkat, hogy minden esetben legalább az indulás előtt 2 órával érkezzenek meg a repülőtérre, mert a check-in, illetve a biztonsági ellenőrzés hosszabb időt vehet igénybe. Ahhoz, hogy biztosan időben érkezzenek meg, kérjük a repülőtérre való indulás előtt tájékozódjanak a forgalmi és útviszonyokról is. Járatkésés, járattörlés, illetve a beszállás megtagadásából eredő károkért a légitársaságot terheli a felelősség. Irodánk által szervezett utak első és utolsó napjai utazási napok, így nem tekinthető nyaralási napnak sem.